Élő (és ingyenes) közvetítés Amerikából

San Diego, CA | 2019. 02. 25-28.
Kövesd a Marketingszöveg.com élő közvetítését a 2019-es Traffic & Conversion Summit konferenciáról, hogy elsőként (és ingyen) értesülj a legfrissebb marketingrendekről.

Traffic & Conversion Summit

Miért kövesd az élő tudósítást?

Valódi versenyelőnyt ad

A T&C a legnagyobb nemzetközi marketingkonferencia, ahonnan a magyar szakemberek is előszeretettel inspirálódnak. Neked viszont nem kell hónapokat, éveket várni rá, hogy a Kaliforniában elhangzó információkat a Lurdy színpadáról csöpögtesse a cégedbe valamelyik “szakértő” – tőlünk azonnal megkapod a legfrissebb tudásanyagot, amit már holnaptól hasznosíthatsz a céged marketingkommunikációjában.

Exkluzív anyagokhoz férhetsz hozzá

A Marketingszöveg.com és a Kontent magazin stábja a konferencia főszervezője, a DigitalMarketer kérésére közvetít élőben az eseményről. A saját felületeinken kívül exkluzív anyagokkal látunk el több hazai online és nyomtatott szakmai magazint is, viszont az élő közvetítésben nemcsak az összes (!) nyilvánosan elérhető kontenthez, hanem extra tartalmakhoz is juttatunk. Olyan lesz, mintha te is ott ülnél mellettünk a konferenciateremben.

A közvetítés indulásáig hátralévő idő:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ajándék

Itt van az ajándékod

Ha bekapcsolódsz az élő közvetítésünkbe, akkor megajándékozunk a 2017-es Traffic & Conversion Summit idején gyártott cikkeinkből és jegyzeteinkből készült e-könyvvel is. (Ezt a kontentet ilyen formában még sehol nem publikáltuk.)

46 tördelt oldalban 16 109 szónyi tömény marketingtudás, amit az idei tudósítás anyagai mellett azonnal és ingyen az inboxodba küldünk. Szeretnéd? 

Kapcsolódj be a közvetítésbe

Kérd a közvetítést és az ajándék e-könyvet

Add meg a neved és az e-mail címed és küldöm a linket, ahonnan letöltheted az e-könyvet. Február 26-tól pedig érkeznek hozzád a napi összefoglalók és exkluzív tartalmak. 

 


Az oldalt a marketingszoveg.com kiadója, a Kreatív Kontroll Kft. készítette.
1131 Budapest, Szent László út 101–103. info@marketingszovegiras.hu
Adatvédelmi azonosítószám: NAIH-92417/2015.
Adatvédelmi elvek